2019 Büyükler Türkiye Şampiyonası

2019 Büyükler Türkiye Şampiyonası

Federasyonumuz 2019 faaliyet programında yer alan Büyükler Türkiye Şampiyonası, 27-28 Haziran 2019 tarihlerinde Artvin ilinde gerçekleştirilecek.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öngüner, Federasyonumuz dış ilişkiler kurulu üyesi Nurettin Albayrak ve Artvin İl Temsilcisi Erkan Albayrak ile belediye başkanlığı makamında yapılan görüşme sonucunda "Halk Oyunları Büyükler Türkiye Şampiyonası"nın Kafkasör Yaylası'nda yapılması için protokol imzaladı.

Başkan Elçin, Halk Oyunları ile özdeşleşen Artvin'in kültürel mirası olan Kafkasör Boğa Güreşleri Festivali kapsamında Halk Oyunları Büyükler Türkiye Şampiyonasını ev sahipliği yapacağından dolayı memnuniyetini ifade ederek yarışmaya katılacak ekipleri ve gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öngüner ise Artvin'in böyle büyük organizasyona ev sahipliği yapacağından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek Belediye Başkanı Demirhan Elçin'e desteklerinden ötürü teşekkür etti.

YARIŞMAYA KATILACAK KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE

Büyükler Türkiye Şampiyonası'na katılacak toplulukların 27 Haziran 2019 tarihindeki bir gecelik konaklamaları Federasyonumuzca karşılanacaktır. Konaklama işlemlerinin önceden koordine edilebilmesi için kulüplerin yarışmaya katılacakları esame (oyun topluluğu) listelerinii en geç 24 Haziran 2019 tarihine kadar Federasyonumuzun mail adresi olan [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

Yarışmaya katılacak kulüplerin listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Yarışma programı ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır.

2019 Büyükler Türkiye Şampiyonası Katılacak Kulüpler

Tüm yarışmacı ekiplere başarılar dileriz.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu